Vabimo vas, da se nam pridružite v Društvu Endozavest in nam s tem izrazite podporo ter pomagate pri večji prepoznavnosti.

  Društvo je v prvi vrsti namenjeno medsebojni pomoči in povezovanju žensk z endometriozo, si pa želimo, da se nam pridružite tudi svojci, prijatelji, sorodniki, znanci ..., saj nas boste lažje razumeli, če boste o tej temi vedeli še več. Hkrati vas vabimo, da se nam pridružite tudi strokovnjakinje in strokovnjaki s tega področja, saj si želimo tudi vaše podpore in sodelovanja.

  Letna članarina za tekoče leto znaša le 15 € oz. 10 € v kolikor ste članstvo poravnali v preteklem letu, saj si želimo, da prave informacije in podpora dosežejo čim večji krog ljudi. Bomo pa vsekakor hvaležne za vsak prispevek, ki nam ga lahko namenite po svojih močeh, saj so za delovanje društva, poleg ogromne količine prostovoljnega dela, potrebna tudi določena sredstva.

  Podatki za nakazilo članarine:
  Podatki prejemnika: Društvo Endozavest, Partizanska 14 A, 1381 Rakek
  Namen plačila: Članarina 2024
  BIC banke prejemnika: HDELSI22
  IBAN: SI56 6100 0001 3768 333
  Referenca: 00 2024
  Koda namena: ADMG

  Prosimo, da nam skupaj z vašimi osebnimi podatki na posredujete potrdilo o vplačilu članarine.

  V društvo se včlanite tako, da izpolnete spodnji obrazec, si preberete statut društva, se podpišete z miško oziroma prstom, izberete možnost sprejemanja obvestil ter pritisnete gumb »pošlji«. Pogoj za včlanitev je poravnava obveznosti (članarine) za tekoče leto. Ne pozabite poslati potrdila o vplačilu članarine na , saj se le tako šteje, da so vaše obveznosti poravnane.

  S podpisom izjavljam, da želim postati član/članica Društva Endozavest, sprejemam statut društva in sem se pripravljen/pripravljena ravnati po njem, ter da bom poravnal/poravnala obveznosti tekočega leta, najkasneje sedem (7) delovnih dni od včlanitve v društvo Endozavest.

  Društvu dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov iz vidika članstva za potrebe delovanja društva, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR.

  Dovoljujem tudi javno objavljanje slikovnega, video- in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost društva in vsebuje moje posnetke. (V primeru, da se z uporabo slikovnega, video ali zvočnega materiala ne strinjate, imate pravico do izbrisa, zato nas takoj obvestite preko emaila () in vsebine, kjer ste vidni bomo odstranili iz naših vsebin.)

  Podpis:
  (podpiši se z miško oziroma prstom na tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu)

  Želim prejemati obvestila društva Endozavest

  Z uporabo tega obrazca potrjujem, da sem seznanjen/seznanjena s politiko zasebnosti društva Endozavest