donacija - Donacije

Potrebujemo vašo pomoč

Pomagate nam lahko s svojim znanjem, sposobnostmi, podarjenim prostim časom in dobro voljo. K sodelovanju vabimo vse, ki želite pripomoči k večji ozaveščenosti na področju endometrioze ali želite pomagati pri organizaciji in izvajanju različnih akcij ter pomoči in povezovanju žensk z endometriozo.

Društvo deluje na prostovoljni ravni, organiziranje in izvedba programa pa zahtevata določena sredstva, zato bomo veseli vsakega prispevka, ki nam ga boste namenili.

Marec je v svetovnem merilu mesec ozaveščanja o endometriozi. Letos bomo drugo leto zapored tudi v Sloveniji organizirali aktivnosti v ta namen. Trenutno predvidevamo stroške za organizacijo osrednjega dogodka (najem prostora, opreme, oglaševanje, pogostitev), tisk letakov in plakatov za ozaveščanje, ki jih želimo dostaviti v čim več slovenskih zdravstvenih domov in na druga primerna mesta, drug promocijski material (rumene pentljice), stroški spletne strani, oglaševanja ter drugi stroški. Organizacija in izvedba aktivnosti sta na prostovoljni ravni, zato sredstva ne bodo porabljena v obliki honorarjev.

Za vašo pomoč se vam vnaprej zahvaljujemo!

Podatki za nakazilo: 

Podatki prejemnika: Društvo Endozavest, Bleiweisova cesta 45, 4000 Kranj

Namen plačila: donacija

BIC banke prejemnika: HDELSI22

IBAN: SI56 6100 0001 3768 333

Referenca: 00 2019

Koda namena: CHAR