Novo leto – novi začetki

| | Categories: Novice

Novo leto nam prinaša nove priložnosti, nove izzive in nove nasmehe.

Leto 2019 nam je dalo veliko, uspelo nam je uresničiti kar nekaj zastavljenih projektov, obenem pa smo zastavili tudi dobre temelje za leto 2020.

V tem letu se načrtuje nekaj večjih projektov, najpomembnejša zadeva prvih dveh mesecev pa so VOLITVE.

O njih boste več izvedeli v prihodnjih dneh, najprej pa si poglejmo uspešnost minulega leta, leta 2019.

received 299629077564615 - Novo leto - novi začetki

Še več ljudi je v tem letu spoznalo endometriozo, našo spletno stran je lani obiskalo več kot 13.200 novih uporabnikov.

IMG 20190315 065445 275 - Novo leto - novi začetki

Slika iz akcije #31dniendoozavescanja

Znova smo organizirale Endomarec, v okviru katerega smo izpeljale več projektov, letošnja akcija #31dniendoozavescanja je dosegla velik odziv endosester in splošne javnosti. Vabljeni k ogledu galerije.

Uspelo nam je tudi nagovoriti nekaj zelo prepoznavnih medijev (Radio Aktual, Radio Prvi, OnaPlus, Slovenske novice, Vestnik …), odprle smo dogodek “ENDOSESTRE, GREMO NA PIJAČO?”, kjer se lahko povezujemo in druga drugo povabimo na kavo.

V tem letu je spletna stran Endozavest.si dobila tudi svoj prvi BLOG zapis, delile smo vsebinsko zelo nabito e-knjigo z naslovom Endometrioza od A do Ž, ki je nastala v skupini strokovnjakov romunskega centra za endometriozo Wellborn, kjer si lahko tako laiki kot tudi strokovnjaki preberejo ogromno preverjenih in koristnih informacij o endometriozi (v angleškem jeziku).

Screenshot 20191202 104257 - Novo leto - novi začetki

Pridobile smo tudi nove prostovoljke, s katerimi polne optimizma že pripravljamo nove projekte in priložnosti za druženje.

Več podrobnosti o našem delovanju si boste lahko člani društva prebrali v vsebinskem poročilu leta, ki bo predstavljeno na občnem zboru na začetku februarja.

Še vedno delujemo brez obvezne članarine in potrebujemo sredstva, da lahko društvo normalno deluje in uresničuje svoj namen.

Na tem mestu vas vabimo, da nas s svojo donacijo podprete in nam tako omogočite ozaveščanje s plakati po mestih in organiziranje dogodkov.

Vsak evro šteje.

Hvala vsakomur, ki nam z donacijo ali prostovoljno pomočjo pomaga uresničevati skupni cilj.

received 316386562406490 - Novo leto - novi začetki

V imenu vseh, ki ustvarjamo vsebine in projekte Društva Endozavest, vam želim vse dobro in naj bo leto 2020 kar se da po vaših željah.

Branka Pestar Hajšek

Predsednica Društva Endozavest