Sodelujte v raziskavi

| | Categories: Novice, Objave

Endometrioza je kljub vse bolj obširnemu raziskovanju še vedno neznanka. Ogromno neodgovorjenih vprašanj imamo in če želimo dobiti odgovore, moramo sodelovati s tistimi, ki se trudijo odkrivati nova dognanja na tem področju.

Zato z vami delimo anketni vprašalnik, ki ga je sestavila študentka Fakultete za zdravstvene vede Univerze v Mariboru. Z njim želi raziskati kakovost življenja žensk z endometriozo. 

Delimo tudi njen nagovor:

Pišem zaključno delo z naslovom Kakovost življenja žensk z endometriozo. To temo sem si izbrala, ker endometrioza kljub svoji pogostosti še vedno ni dovolj poznana bolezen. Zato želim v zaključnem delu opisati endometriozo, prav tako pa narediti raziskavo o tem, kako ta bolezen vpliva na kakovost življenja žensk in kje jim povzroča največ težav. Zato sem pripravila anketni vprašalnik, ki vam bo vzel približno 5 minut časa in ga bo možno izpolniti v februarju in marcu, mesecu ozaveščanja o endometriozi.
Zelo bi bila vesela, če bi anketni vprašalnik delili tudi s prijateljico ali znanko, za katero veste, da ima endometriozo.
Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujem za vašo pomoč.

Lep pozdrav

 

K reševanju ste vabljene vse ženske, ki imate diagnosticirano endometriozo.

Sodelovanje je anonimno in prostovoljno, rezultati bodo vrednoteni skupinsko, in ne individualno, zato je strah pred izpostavljenostjo odveč. Do vprašalnika dostopate TUKAJ.

Zahvaljujemo se vsem, ki si boste vzele čas in izpolnile vprašalnik.

Skupaj smo močnejše 🙂