MAREC PRINAŠA ENDOMARŠ! :)

| | Categories: Novice, Objave

Spet je tu marec in z njim težko pričakovani Endomarš. Še ne veste, kaj je to? Nič hudega, berite naprej, mogoče se nam letos pridružite.

Društvo Endozavest tudi letos sodeluje in podpira svetovno akcijo za ozaveščanje o endometriozi ‒ Worldwide EndoMarch.

Endomarch ljubljana 2 300x300 - MAREC PRINAŠA ENDOMARŠ! :)

Marec je mesec ozaveščanja o endometriozi, bolezni, ki doleti vsako 10. žensko v rodni dobi. Kljub pogostosti endometrioze pa sta znanje in zavedanje o njej še vedno na zelo nizki ravni, zato letos, tako kot lani, članice društva Endozavest pripravljamo prav poseben dogodek Endomarš.

To je shod za ozaveščanje o endometriozi, ki bo 16. marca 2019 dopoldne v glavnem mestu Slovenije.

Endomarševce lahko najdeš v središču Ljubljane, težko nas bo zgrešiti, saj bomo nosili rumene kape, imeli rumene pentljice ter plakate za ozaveščanje.

Rumena je namreč barva endometrioze, zato sledi rumeni in našel nas boš. 🙂

Zakorakajte z nami po ljubljanskih ulicah in nam pomagajte opozoriti na to prepogosto in izčrpavajočo bolezen. Zapomnite si, vsaka prehojena ulica šteje..

Prisrčno vabljeni vsi, ki želite prispevati svoj glas ali korak k boljšemu poznavanju endometrioze, se želite o njej kaj naučiti ali pa bi radi bili v oporo vsem ženskam z endometriozo. endoamrš7 – kopija 300x110 - MAREC PRINAŠA ENDOMARŠ! :)

Začeli bomo ob 9. uri na Kongresnem trgu in se s počasnim tempom odpravili proti Prešernovemu trgu, kjer se bomo za nekaj časa tudi ustavili. Pot bomo nadaljevali do parka Tivoli, kjer bosta sledili neformalno druženje in spoznavanje ob prigrizku.

Več sispreberite na naši spletni strani, kjer lahko najdete vse informacije o Endomarcu in prihajajočih dogodkih ter druge zanimive vsebine, povezane z endometriozo.

endomarš20184 300x225 - MAREC PRINAŠA ENDOMARŠ! :)

 

 

Skupaj smo močnejši, zato si rezervirajte 16. 3. 2019 in se nam pridružite.

Se vidimo na Endomaršu!