Podarite nam (virtualni) objem!

| | Categories: Novice

POTREBUJEMO VAŠO POMOČ

Marec je v svetovnem merilu mesec ozaveščanja o endometriozi. Letos bomo drugo leto zapored tudi v Sloveniji organizirali aktivnosti v ta namen – program celotnega dogajanja si lahko ogledate tukaj.

Društvo deluje na prostovoljni ravni, organiziranje in izvedba programa pa zahtevata določena sredstva. Trenutno predvidevamo stroške za organizacijo osrednjega dogodka (najem prostora, opreme, oglaševanje, pogostitev), tisk letakov in plakatov za ozaveščanje, ki jih želimo dostaviti v čim več slovenskih zdravstvenih domov in na druga primerna mesta, drug promocijski material (rumene pentljice), stroški spletne strani, oglaševanja ter drugi stroški. Pri uresničitvi naših ciljev nam lahko pomagate v obliki donacije ali …

pa nam 

podarite (virtualni) OBJEM

Društvo Endozavest sodeluje v izzivu Objem topline za donacijo, ki nam bo pomagala pri izvedbi aktivnosti.

Vendar pri temu potrebujemo VAŠO POMOČ, saj lahko le z dovoljšnjim številom objemov pridemo do želene donacije.

Virtualni objem nam vsak dan do 31.3. 2018 lahko podarite tukaj.

Navodila za podarjanje objemov:

1)      Objem podarite tako, da pod našo organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom.

2)      To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.

3)      Na e-mail, ki ga boste vpisali, boste prejeli sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

4)      Pod Društvo Endozavest, kliknete gumb »podarjam objem« in naša številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan nam lahko podarite po 1 objem. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste nam danes že podarili in ga ne morete več.

Za vašo pomoč se vam vnaprej zahvaljujemo!