Vabimo vas, da se nam pridružite v Društvu Endozavest in nam s tem izrazite podporo ter pomagate pri večji prepoznavnosti.

Društvo je v prvi vrsti namenjeno medsebojni pomoči in povezovanju žensk z endometriozo, si pa želimo, da se nam pridružite tudi svojci, prijatelji, sorodniki, znanci ..., saj nas boste lažje razumeli, če boste o tej temi vedeli še več. Hkrati vas vabimo, da se nam pridružite tudi strokovnjaki s tega področja, saj si želimo tudi vaše podpore in sodelovanja.

Članstvo v društvu je brezplačno, saj si želimo, da prave informacije in podpora dosežejo čim večji krog ljudi. Bomo pa vsekakor hvaležni za vsak prispevek, ki nam ga lahko namenite po svojih močeh, saj so za delovanje društva, poleg ogromne količine prostovoljnega dela, potrebna tudi določena sredstva.

V društvo se včlanite tako, da izpolnete spodnji obrazec, si preberete statut društva, se podpišete z miško oziroma prstom, izberete možnost sprejemanja obvestil ter pritisnete gumb »pošlji«.

S podpisom izjavljam, da želim postati član/članica Društva Endozavest in sprejemam statut društva ter sem se pripravljen/pripravljena ravnati po njem.

Društvu dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja društva, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Dovoljujem tudi javno objavljanje slikovnega, video- in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost društva in vsebuje moje posnetke.

Podpis:
(podpiši se z miško oziroma prstom na tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu)

Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani.